DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan

 

Novice

XCO Vrtojba 2024
01-02-2024
Mednarodna gorskokolesarska dirka za pokal Slovenije v krosu sloXcup, ki bo tudi letos na...

Vipava Valley Gravel - 21.10.2023
08-06-2023
Več informacij na: https://vipavavalley.desfles.si

KRAS GRAVEL 2022
30-08-2022
Nepodprt gravel "event" po asfaltnih poteh in makadamih goriškega krasa. Makadamkarji se po...

O KLUBU DEŠ FLEŠ

Osnovni podatki

KOLESARSKO DRUŠTVO DEŠ FLEŠ
Ulica 9. septembra 137, Vrtojba
5290 Šempeter pri Gorici
Kontaktni podatki

IBAN SI56 6100 0001 2737 514 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
SWIFT BIC CODE: HDELSI22

Predstavitev kolesarskega društva DEŠ FLEŠ

Smo skupina kolesarskih navdušencev in polprofesionalcev, ki se je leta 2009 zaradi vse večjega zanimanja kolesarjev iz občine Šempeter - Vrtojba in okoliških krajev, odločila ustanoviti kolesarsko sekcijo. Poimenovali smo jo »DEŠfleš« saj je bila ustanovljena znotraj društva ekstremnih športov (DEŠ) iz Šempetra, ki se ukvarja večinoma s športnim plezanjem in združuje več kot 300 športnih odvisnikov iz primorske in okolice.

Leta 2012 smo člani sekcije ustanovili povsem novo društvo, s katerim želimo dodatno razširiti zanimanje za naš šport. Zaradi prepoznavnosti smo ohranili ime DEŠ FLEŠ, ki sedaj šteje preko 30 članov in zavzema različne kolesarske discipline; Kros (cross-country), Enduro, Spust (DH), Štirikros (4X), Freeride, Dirt in nekaj malega BMX. V društvu nameravamo vzgajati mlade nadobudne športnike v športnem duhu, ter jih prek vztrajnosti in truda voditi do uspehov, tako v športu kot tudi v življenju nasploh. V ta namen pripravljamo, skupaj z občino Šempeter-Vrtojba, gorsko kolesarski poligon v Šempetru, s katerim bomo poučili otroke in mladino o pravilnih tehnikah vožnje, služil pa bo tudi kot vadbeni poligon za naše tekmovalce.

V klubu imamo dvajset licenciranih kolesarjev, ki tekmujejo v različnih gorsko kolesarskih disciplinah. Med njimi je tudi nekaj znanih imen iz gorskega kolesarstva: Aleš Boškin, Primož Gulin Mitja Černe, Robert Loverčič in Aleks Kragelj. V preteklih sezonah smo dosegli že kar nekaj vidnih rezultatov na različnih kolesarskih tekmah in organizirali že veliko tovrstnih kolesarskih prireditev na visokem nivoju (XC Griči, DH Javornik, Maraton Kras Kros,..več je razvidnega na naši spletni strani). Cilji za sezono 2014 so seveda še višji.

Želite postati naš sponzor?

Z vašo pomočjo bomo še v nadaljnjih letih organizirali mednarodna tekmovanja, kjer bomo dobro poskrbeli za promocijo vaših storitev ali izdelkov.

Poleg tega boste omogočili našim članom kvalitetnejši trening in jih podprli na poti k doseganju ciljev. V zameno za vašo izkazano podporo vam ponujamo:

  • objava vašega logotipa na naši spletni strani http://www.desfles.si in www.facebook.com/desfles
  • objava vašega logotipa na klubskih oblačilih in opremi,
  • objava vašega logotipa na klubskem kombiju ter prikolici,
  • transparent na tekmah, ki jih prireja naše društvo (XC Griči, Kras Kros, DH Javornik, itd.),
  • objava sponzorja na vseh večjih tekmovanjih preko ozvočenja,
  • objava sponzorja v medijih, klubski publikaciji, videih, biltenih MTB Slovenija in drugo.

Vsak, tudi najmanjši finančni prispevek nam je zelo dobrodošel in ga bomo sprejeli z veliko hvaležnostjo, prav tako pa bi nam koristil tudi prispevek v materialu ali kompenzaciji.

Seveda smo pripravljeni našo ponudbo prilagoditi tudi vašim željam in zahtevam, veseli bomo vsakega vašega predloga za boljšo prepoznavnost. Hvaležni vam bomo, če nam boste omogočili dogovor z vami.

Kolesarsko društvo DEŠ FLEŠ


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.