ALEŠ IN MITJA NA ZAKLJUČNI PODELITVI

Datum: 24-11-2014

V nedeljo je potekala zaključna podelitev , ki je organizirala Kolesarska zveza Slovenije - odbor za gorsko kolesarstvo, v Tuš Planetu Kranj.

Kino dvorana je bila nabito polna in vzdušje med gorskimi kolesarji zelo prijetno . Cel potek dogajanja je vodil naš MTB -jevc Andrej Dekleva , ki dodobra pozna vso SLO in tujo sceno . Naša dva veteranska predstavnika sta čez celo xc sezono nabirala veliko točk in seveda vrhunskih uspehov , zato sta na SLO POKALU v krosu prišla na najvišji stopnički . Aleš Boškin je imel dovolj točk , da je vodil čez celo sezono in bil podeljen kot zmagovalec v kategoriji veterani1 , njegov klubski kolega Mitja Černe pa z malo manj točkami zadržal drugo mesto .

Med elito sta slavila Tina Perše in Boštjan Hribovšek , U23 Gregor Kranjc (vsi Calcit bike team) . V spustu sta bila najboljša v pokalu , Zarja Černilogar in Miran Vauh ( oba KK Črn trn

 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.