ČRNI VRH XCC

Datum: 25-08-2014

Zadnja pokalna dirka kratkega krosa se je odvijala v Črnem Vrhu na smučišču ski Bor. Domači klub Orbea Geax je pripravil kratko a zanimivo dirko z malo vzpona in po zelo lepih tehničnih singelcah in spustih . Mitja Černe je povedel že od starta in si iz kroga v krog pridobival lepo prednost . Na začetku zadnjega petega kroga mu je iz neznanega vzroka utrgalo verigo xx1 verigo in kmalu za tem je pred njega skočil legenda Borut Rudolf (orbea geax) in si v kratkem času priboril veliko prednosti . Mitja je nato s kolesom na rami tekel zadnja dva kilometra , kmalu ga je prehitel njegov klubski kolega Aleš Boškin in Uroš Mikelj ( cbt) .

Absolutna zmaga je pripadla domačinu amaterju Rudolfu , Uroš Mikelj je zmagal pri veteranih 1 , Aleš je bil drugi , Mitja pa je pritekel celo do tretjega mesta.

Pri amaterjih se je dobro odrezal tudi naš Patrik Pahor , ki je na koncu bil 7. Pri članih je dirko dobil Grega Kranjc , pri ženskah pa Tina Perše ( oba Calcit bike team)

 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.