XCC MEKINJE - Černe in Kumar na prvi dirki do zmage!

Datum: 13-04-2014

Na uvodni tekmi Slovenskega pokala v krosu so se naši člani povzpeli na vrh lestvice pri Veteranih in Amaterjih. Proga je bila kratka , tehnično- atraktivna tako za tekmovalce kot gledalce z nekaj dropi. Mitja Černe je že od začetka dirke narekoval tempo in vodstvo zadržal do konca ter zmagal v absolutni konkurenci in seveda v svoji kategoriji M1 , kmalu za njim je prišel njegov klubski kolega Aleš Boškin na 2.mesto , 3.mesto je pripadlo Robertu Blazniku ( orbea geax ).

V kategoriji Amaterjev je suvereno zmagal Matias Kumar in pokazal da se bo letos kosal z najboljšimi na mtb sceni , Patrik Pahor je v isti kategoriji zasedel 9.mesto . Primož Gulin pa je pri starejših veteranih M2 zasedel 6. mesto  tik za stopničkami, v tej kategoriji je 1.mesto pripadlo prekaljenemu Petru Veselu iz Uni team-a.

V elitni kategoriji je zmagal Boštjan Hribovšek ( calcit bike team ) , pri dekletih je slavila Nina Homovec ( orbea geax ).

Rezultati na Prijavim.se


 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.