Turk in Černe na enduru v Torreanu

Datum: 18-06-2013

V nedeljo se je v Torreanu pri Čedadu odvijala serija Enduro Trophy nord est,kateri je imel 3 hitrostne preizkušnje in kolesarji so morali do etap prekolesariti cca 1000m višine. Proga je bila zanimiva,tehnično speljana,veliko je bilo tudi pogajanja,še posebej na tretji etapi,dirka je štela tudi za SLO pokal.

Zmagal je domačin isto kot prejšnje leto Denis Vogrig (ITA,bike center team) s časom 11.08 min, s sekundo zaostanka mu je sledil Nejc Rutar (Unior tools team), 3. mesto pa je pobral Kristjan Medvešček (Črn trn) s štirimi sekundami zaostanka. V ženski konkurenci je prepričljivo zmagala Ana Zupan (Energijateam.com)

Naša tekmovalca sta se dobro odrezala, predvsem Andrej Turk (Deš fleš), ki je z 37 sekundami zaostanka pristal med top 10 absolutno in 2. v kategoriji Master, Mitja Černe pa je z nekaj napakami in prometom po progi prišel do 17.mesta absolutno in 6. v kategoriji Master.


 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.