Primorski bajkerji uspešno na prvenstvu FVG v maratonu!

Datum: 10-06-2013

V nedeljo se je v Moši pri Gorici odvil prvi 1. ALPIN MARATHON MOSSA! Preizkušnja je bila dolga cca. 62km,  potrebno pa je bilo odpeljati dva kroga!

Maraton je bil v vseh pogledih ekstremen, kljub majhni višinski razliki 1000m. Trasa je potekal po poljskih poteh, gozdnih poteh in siglih, utrjenih kolesarskih poteh in po vinogradih ves to namočeno od celotedenskega dežja, za povrh pa še nedeljska vročina, ki je po nekaterih zavetnih delih vinogradov dosegla tudi 40 stopinj!

Že dejstvo da je skoraj polovica udeležencev predčasno končala maraton pove vse o težavnosti maratona! Iz lastnih izkušenj povem da tako težkega maratona že kar nekaj časa nisem vozi še Garda kljub izredni višinski razliki se ne mora primerjat, človek bi si ne mislil kaj naredi blato in lepljiva podlaga ter vročina! Maratona so se udeležili kolesarji DešFleša, DJAK-a in PANTALA.

V kategoriji M1 je z drugim mestom blestel novinec v gorskem kolesarjenju Volčič Tomaž (KK Pantal), v kategoriji M2 sta razturala Deš Flešovca - 2. mesto Aleš Boškin in 3. mesto Mitja Černe, v kategoriji M3 je slovenske barve ubranil Primož Gulin (Deš Fleš) s 5. mestom. Pri amaterjih je 7. mesto zasedel Kumar Matias (Deš Fleš) v kategoriji Open ( Elite& U23) pa je slavil Blaž Uršič (KK Pantal).

Rezultati: http://www.caprivesimtbteam.it/CLASSIFICA%20GENERALE.pdf

 


 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.