XC Gorizia Internazionali d'Italia 2013

Datum: 13-05-2013

Uspešen vikend za naše XC-jaše na dirki v Gorici-IT. V soboto 11. maja so se naši fantje pomirili na XC dirki nedaleč od meje v parku Pevma ob Soči.

Dirka je bila v sklopu Internazionali d'Italia in je imela zelo močno konkurenco,tako so v soboto startali sportsmeni in masterji, v nedeljo pa najmočnejše kategorije mladinci, U23, Elite, ter ženske. Proga je bila tehnično zelo zahtevna, na kar je še deževalo in bilo vse blatno, tako da so bili težki pogoji za vse tekmovalce.

V kategoriji Master 2 je Mitja Černe osvojil 3. mesto (čas 1:33:04), sledil mu je Aleš Boškin s 4. mestom (čas 1:34:57), zmagal je Marco De Polo (čas 1:24:40), Matias Kumar je imel v 3. krogu defekt-strgana veriga in je odstopil, ravno tako je Patrik Pahor okusil samo 2 kroga blata. V elitni konkurenci sta zmagala brata Braidot (GS Forestale) iz Moše, na 3. mestu je pristal Marco Aurelio Fontana (Cannondale factory team), pri ženskah je prepričljivo zmagala Tanja Žakelj (Unior tools team), med veterankami pa Samira Todone (UC Caprivesi).

Poglejte si celotno galerijo slik


 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.