3 x 3 mesto za DEŠFLEŠ na DH Avče 2013 - Video

Datum: 23-04-2013

Minuli vikend se je spustaški del ekipe Deš Fleš udeležil že tradicionalne tekme v Avčah. Proga je potekala z Avškega kuka(pod jezerom) ter končala v sami vasi Avče. Hitra in zanimiva proga s kar 400m višinske in dobrimi 2km dolžine je bila tokrat na srečo suha in zabavna saj je vreme kljub slabi napovedi zdržalo. Vzdušje ob progi in na cilju je bilo zaradi velike udeležbe gledalcev odlično, polomili smo menjalnik, potrgali nemalo špic in prebili nekaj zračnic. Na štart nas je pripravljal Gulin s trenžerjem tako da je Andrej ustrgal verigo že na štartu. Z vožnjami nekateri niso bili zadovoljni, kljub temu smo dosegli nekaj vidnih rezultatov.

Naši spustaši so v Avčah pobrali 3 bronaste medalje. Pri U17 jo je pobral Jan Erik Peršolja, pri amaterjih Sandi Ornik, pri mastersih pa s strgano verigo Andrej Turk. Pridni so bili tudi Žan Mavri, Tine Colja, Jan Bizjak in Anej Godnič v kategoriji U19. Robert Bavdaž je žal padel in dobra uvrstitev Deš FLeša v Kategoriji Elite je splavala po vodi. Upamo, da se v kratkem na naši spletni strani pojavi še report z dirke :)

V Mekinjah pa sta naša XC-jaša Mitja černe ter Matias Kumar zasedla 5. mesto v master1 ter 4. mesto pri amaterjih. Congrats vsem!

Več slik najdete na naši Facebook strani 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.