Enduro Tre camini

Datum: 16-04-2013

Z dirko 3 Camini (trije dimniki) sta se na pobočjih okrog Katinare nad Trstom danes začeli dve seriji enduro tekmovanj - italijanska Triveneto MTB Enduro Cup in slovenska SloEnduro. Med 177 imeni na štartni listi je bilo kar 89 Slovencev!

Poleg Italijanov in Slovencev so se na štartu znašli še trije Britanci in en Avstrijec. Prav ta, Max Leitsberger, je pet hitrostnih preizkušenj opravil z najboljšim skupnim časom. Najbližje sta mu bila slovenska novinca v enduru - drugouvrščeni Nejc Rutar (prihaja iz spusta) z nekaj manj kot petimi in tretjeuvrščeni Nace Krivonog (prihaja iz krosa) z že več kot 19 sekundami zaostanka.

Vir: mtb.si

Naša člana Mitja Černe in Alex Kragelj sta se udeležila prvega endura v Trstu in zasedla 5. in 12. mesto v kategoriji Master 1-2. Mitja je s časom 17:39:46 bil v absolutni konkurenci 15., Alex pa je s časom 18:34:04 zasedel 33 mesto.

Proga je bila tehnično razgibana s precej tehničnimi spusti, velikimi hitroststmi in skoki, ni pa manjkalo tudi poganjanja po blatu, ravninah in klancih ter veliko iznajdljivosti in akcije. 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.