Oktober Bike Fest 2012 - Mitja Černe skupni zmagovalec serije Nord East Enduro

Datum: 11-10-2012

V nedeljo 30.10. se je v Farri, blizu Gorice, odvijala tretja tekma serije »Nord Est Enduro Trophy«, kjer je med 45 enduristi nastopilo tudi nekaj slovenskih predstavnikov. Po uvodu v Trstu, 1.aprila, so se tokrat tekmovalci zbrali bližje Sloveniji, v Fari ob Soči, blizu Gorice, nedaleč od slovenske meje. Na progi z 500m višinske razlike in okoli 15km dolžine, so nabrali slabih 13 dirkaških kilometrov navzdol. V uvodu je bilo potrebno premagati slabih 120m višinske razlike vzpona, dirkanje pa se je začelo z ravninsko etapo.

V moški konkurenci se je nabralo nekaj slovenskih tekmovalcev. Najbolje se je izšlo krosistu, Jaku Tanciku (Energijateam.com), ki je zmagal finale endura. 32 sekund za njim je na 4. mestu končal Mitja Černe (DEŠ Fleš), na 11. mestu se je znašel še en slovenski predstavnik, Uršič Blaž (MBK Orbea).

Na dirki se je z najboljšim časom izkazal Andrej Turk (DEŠ FLEŠ). Ker pa je dirkal brez licence ni bil uvrščen na uradno listo rezultatov. Prav tako velja za Jana Faganelja (DEŠ FLEŠ), ki je na koncu pristal med dvajseterico.

V ženski konkurenci je prepričljivo zmagala Ana Zupan (Energijateam.com).

V skupni seriji Nord East Enduro je zmagal Mitja Černe (DEŠ FLEŠ).

Rezultati serije

Rezultati finala


 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.