BC race - Javljanje Gulina iz Kanade

Datum: 08-07-2012

Prezivel sem tudi sesti dan bolj podrobneje bom napisal na koncu k ni casa potrebna je regeneracija saj so etape tehnicno zelo zahtevne in na sigletrack-ih je treba delat saj je majhna nepozornost lahko usodna zamislite si vsak dan po 40km singlic jih imam pocasi ze polna jaj.....!

Jutri bom odplesal zadnjo sekvenco sigletrackov v Whislerju zadnjih 25km ampak sigurno najlepsih utrjenih in hitrih singlc take kot so meni vsec. Danes etapa zame podobna nasim maratonom 50km 2200 visincev z lepimi utrjrnimi singli a tudi z enim dh odsekom kjer sem hodil namrec nocem obiskat kake bolnice. Tukaj domacini furajo kot norci pa tudi potolcenih vidis vsak dan vec!!!!!

Danes 16.mesto v veteranski kategoriji, vceraj ista uvrstitev vceraj tudi najdaljsa etapa. Samo za zanimivost od 180 veteranov na startu nas je ostalo nakaj manj kot 80 ostali so po gozljivih prvih treh etapah(mraz dez, blato do kolen in zelo tehnicni singli) presedlala v bolj turisticno krajso rzlicico BC Race.Se zdalec si nisem mislil da bo ta dirka tako zahtevna namrec ubije te psihicno,telesno pa tudi kolo je na zelo tezki preizkusnji tu mehaniki delajo vsak dan do 8 ure zjutraj da zagotovijo vsem da lahko naslednji dan startajo.Jaz sem mel probleme le z obocem, danes sem zamenjal verigo in nazaj obroc ja toiko korenin in skal nisem se videl pa tudi posteno povedano verjetno nekaj casa po singlih ne bom kolesaril!!!! :-)


 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.