NOVICE racing MAJ

Datum: 03-06-2016

XCM CRIKVENICA MTB MARATON 

Crikvenica, Hrvaška; Brata Černe - Mitja in Danjel sta se udeležila maratona Crikvenica, ki je veljal tudi za Državno prvenstvo Hrvaške. Zjutraj je še pihalo in deževalo. Mitja Černe je štatal na daljši progi - 73 km / 1750 vm. Dirkal je odlično, večino časa z bivšim klubskim kolegom Boškinom. V skupni razvrstitvi je zasedel 12. mesto, v starostni kategoriji Mater1 pa odlično drugo mesto - 8 sekund za zmagovalcem!

Danijel Černe je odvozil krajšo progo - 55 km / 1400 vm. Celotno dirko je dirkal v vodilni skupini. Tik pred ciljem je nekoliko zašel s proge in je bil zato diskvalificiran.

REZULTATI XCM CRIKVENICA


XCC LEDINE

Ledine nad Idrijo; druga dirka sezone XCO Pokala Slovenije se je odvijala na kratki in blatni dirki v Ledinah. Mitja Černe, ki naskakuje naslov zmagovalca pokala,  je po napeti borbi zmagal v kategoriji Veteranov1! Martin Čučič je bil v isti kategoriji 14. V kategoriji Elite so slavili Gregor Krajnc (Calcit) med moškimi in Tanja Žakelj v ženski "Elite" konkurenci.

REZULTATI XCC IDRIJA 2016

 

CARSO IN BIKE MTB MARATHON

Ronke, Italija; Na progi dolgi 58 km z nekaj več kot 1000 višinskimi metri vzponov je bil edini slovenski udeleženec Borut Klančič. Solidno je oddirkal kraško kamnito klasiko. Na koncu je v kategoriji Senior2 zasedel 5. mesto - prva podelitev tekmovalne MTB kariere za Boruta!


 XC SPESSA

Spessa di Cividale, Italija; druge dirke pokala Nord Est Mtb se je udeležil le Borut Klančič. Kratko (20 km, 600 vm) a intenzivno dirko v vinogradih in gozdičkih je dobro odpeljal in se veselil prve uvrstitve kariere med prve tri v kategoriji - 3. mesto!

 

 

 

 

 


 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.