Podelitev priznanj najboljšim

Datum: 22-11-2015
podelitev priznanj najboljšim Pokal Slovenije XCO 2015 med Veterani 1. Z leve: Mitja Černe (2. mesto), Aleš Boškin (1. mesto), Uroš Mikelj (3. mesto)

Kamnik - Domače društvo je v sodelovanju s Kosesarsko zvezo Slovenije priredilo slavnostno podelitev priznanj najboljšim iz točkovanj gorko kolesarskega Pokala Slovenije v olimpijskem krosu - XCO tekmovalne sezone 2015.

Za dosežka v sezoni sta bila nagrajena s priznanjem  tudi člana KD Deš Fleš. Aleš Boškin je bil "kronan" kot najboljši starostne kategorije Veterani 1, Mitja Černe pa za doseženo drugo mesto v isti kategoriji! 

Rezultati šestih tekem pokala zgovorno prikazujejo, da sta Aleš in Mitja krojila vrh na vseh tekmah. Aleš je zabeležil 5 zmag in drugo mesto! Mitja se je redno uvrščal na zmagovalni oder - 3 druga mesta, dve tretji mesti in četrto mesto so njegov izkupiček pokala.

Tako Aleš kot Mitja se že pripravljata na tekmovalno sezono 2016. Aleš bo prestopil med Veterane 2, razen če se bo odločil za velik izziv tekmovanja med "profesionalci" kategorije Elite. Mitji ostaja prosta pot do samega vrha kategorije Veterani 1 a dejtvo je, da konkurenca ne počiva!

 

 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.