KRATKE NOVICE - RedBull Dolomitenmann - Parenzana Maraton - Vzpon na Sv.Gora

Datum: 30-09-2015
Ekipa RedBull Slovenija na RedBull Dolomitenmann, Aleš Boškin prvi z desne

Red Bull Dolomitenmann – Aleš Boškin v slovenski extremni ekipi

Lienz (A), 12.9.2015.... Tradicionalne ekstremne prireditve RedBull Dolomitenmann se je udeležila tudi slovenska ekipa, pod okriljem RedBull Slovenija, ki je zasedla zelo dobro 26. mesto med profesionalnimi ekipami!
Tekmovanje je začelo z gorskim tekom (12 km , skoraj 2000 vm vzpona!), sledila je predaja gorskim kolesarjem, ki so morali prekolasariti strm in dolg vzpon ter dolg in tehničen spust. Tretji del štafete je bilo jadralno padalstvo, zadnja predaja pa kajakšu na divjih vodah.
Aleš Boškin je na zahtevni MTB progi - 16 km vzpona, 10 km spusta, 1600 vm vzpona, dal vse od sebe, se hrabro boril s tekmovalci svetovnega kova ter dosegel dober rezultat in predvsem dobro izhodišče za nadaljno tekmovanje ekipe!
Vse sekcije so bile naporne, strme, razburkane... Najboljše ekipe so bile sestavljene z atleti, ki krojijo sam svetovni vrh posameznih disciplin!

Več o REDBULL DOLOMITENMANN 2015

 


2. Vzpon na Sv. Goro - Pahor na vso moč

Nova Gorica, 19.9.2015... Na cestnem kolesarskem Vzponu na Sv. Goro, ki ga organizira Kolesarsko društvo Djak, je tekmoval tudi Patrik Pahor. Progo dolgo 8,4 km in z 570 višinskimi metri vzpona je prekolesaril v 36 minutah. V zadnjih metrih dirke ga je prehitel neposredni tekmec za zmago v kategoriji MTB!

Več o 2. VZPON NA SV. GORO

 


 Parenzana Cube Marathon - Simčič kvalitetno za konec sezone

Vižinada (Hrv), 27.9.2015...Tradicionalne jesenske gorskokolesarske dirke - dogodka  Parenzana Mtb Maraton se je udeležil tudi Marijan Simčič. Organizatorji so pripravili dve progi različnih dolžin, "Classic" 72 km in "Small" 52 km. Marijan je štartal na krajšo progo, "Small" 55  km s 1.100 višinskimi metri vzpona po kamnitih stezah in kolovozih v zaledju Poreča. Marijan je dobro odpeljal dirko in se uvrstil na skupno 79. mesto med 190 uvrščenimi tekmovalci.

 

 


Ekipa RedBull Slovenija na RedBull Dolomitenmann, Aleš Boškin prvi z desne
Patrik Pahor v cilju Vzpona na Sv. Goro
Parenzana Cube Mtb marathon - v ozadju Marijan Simčič
Parenzana Cube Mtb marathon - Marijan Simčič v akciji

 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.