XCO Pokal Slovenije Črni Vrh - ponovna dvojna zmaga

Datum: 24-08-2015

Črni Vrh nad Idrijo, 22.8.2015.... Po dolgem premoru na slovenski sceni, se je na kratki a intenzivni dirki XCC Črni Vrh ponovno zbrala “cross country” druščina.

Na dirki Veteranov in Amaterjev je bilo pestro od štarta do cilja. V prvem krogu je povedel “amater” Tomaž Čefuta (Djak) in s hitrim tempom zdržal v vodstvu do drugega kroga. Nato sta naša člana Aleš Boškin in Mitja Černe prevzela pobudo ter nadaljevala v vodstvu z nekaterimi drugimi tekmovalci.  Aleš Boškin je v tretjem krogu pohodil na plin in se otresel ostalih tekmecev. Na koncu je Aleš suvereno zmagal absolutno in v kategoriji najmlajših Veteranov!!! Mitja Černe je v začetku petega kroga prevzel absolutno 2.mesto in tako nadaljeval do konca dirke. Patrik Pahor je s slabo formo dirko končal v ozadju, bolj za trening.  Med top »Elite« konkurenco je zmago slavil Luka Tavčar (Calcit), med ženskami pa njena klubska kolegica Tina Perše.

Naslednja in hkrati zadnja dirka XCO Slo pokala bo 19. septembra v Mekinjah pri Kamniku. Medtem se bodo Deš Fleš tekmovalci pomerili še na raynih dirkah v Sloveniji in tujini.

Rezultati Veterani 1:
1. BOŠKIN Aleš DEŠ FLEŠ 34:55
2. ČERNE Mitja DEŠ FLEŠ + 1:05
3. JURAK Primož Energija + 1:17
14. PAHOR Patrik DEŠ FLEŠ - 1 krog
Uvrscenih 14 tekmovalcev

Rezultati: http://prijavim.se/uploads/879_result.pdf

Toćkovanje XCO Pokal Slovenije po 5 dirkah kategorija Veterani 1:

1. BOŠKIN Aleš DEŠ FLEŠ 125 tock
2. ČERNE Mitja DEŠ FLEŠ 104 tock
3. DEJAK Janez Energija 90 tock
22. KLANČIČ Borut DEŠ FLEŠ 10 točk
23. PAHOR Patrik DEŠ FLEŠ 9 tock


 

« Seznam novic

DONIRAJTE 0,5% DOHODNINE KOLESARSKEMU DRUŠTVU DEŠ FLEŠ.

NIČ VAS NE STANE! KLIKNITE TUKAJ

Adriatic Slovenica
Bisport Frank-I-E
SIMERTEC Izdelava spletnik strani Tamai
Kuplast Zipvit
Bimed ABP Sport - Nutrition shop
Datapan


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.